keuken

Keukenchef

Geert Burema is eigenaar en Tom Smit chef van ons restaurant. Zij houden van puur en oorspronkelijk. Met visie en vakmanschap maken zij gebruik van interessante, heerlijke en eerlijke producten voor bijzondere en smaakvolle gerechten. 

Zo werken wij

Bij Merkelbach kennen we onze producten en producenten. 

Het vlees voor onze gerechten komt van boerderij Lindenhoff uit Baambrugge. We werken veel met authentieke rassen en verwerken het hele dier van kop tot staart. De vis wordt op traditionele wijze gevangen in onze eigen Noordzee door o.a. de ‘Goede Vissers’rechtstreeks op de veiling gekocht en dezelfde dag nog geleverd. Zo is de vis in onze gerechten altijd vers. Onze met zorg geteelde groenten komen van de koude grond en veel van onze kruiden uit Park Frankendael.

Vanuit onze slow food filosofie willen we graag benadrukken dat we voor groepen boven de 10 personen enkel een vast menu kunnen serveren. Voorafgaand aan uw reservering willen we graag uw keuze ontvangen zodat onze keuken hun inkoop hierop af kan stellen en we zo min mogelijk waste zullen hebben. Bedankt voor u begrip.